Plantal Internation > Wie zijn wij
+34(0)610279710

Plantal Producciones

Plantal Producciones is gespecialiseerd in het opkweken van Mandevilla (Dipladenia), Adeniums. Kleurrijke mediterrane planten die zorgen voor een opvallende verschijning in de tuin of op het terras.

Kwaliteit

Wij groeien onze producten op in El Ejido, Spanje waarbij wij gebruik maken van gunstige omgevingsfactoren. Het subtropischeklimaat met vele zonuren zorgt voor sterk plantmateriaal. Kwaliteit en duurzaamheid vinden wij enorm belangrijk, ook in Spanje. Wij zijn daarom ook MPS gecertificeerd.

Diensten

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe duurzame relaties. Relaties waarmee wij samen met u kunnen groeien naar een succesvolle toekomst. Om dit concreet te maken is het mogelijk om samen met u een exclusieve productielijn vanuit Spanje op te zetten.

Plantal International
Plantal International

Plantal International

Plantal International houdt zich bezig met de commerciële activiteiten vanuit Nederland. In Honselersdijk hebben wij een vestiging geopend om dichterbij onze klanten te zitten.
Voordat wij de planten afleveren sturen wij de planten eerst op naar onze vestiging. Na een reis vanuit Spanje kunnen de planten hier snel acclimatiseren .De planten worden uitelkaar gezet en krijgen water. Op de kwekerij kunnen de bloeiende planten goed herstellen en zijn wij in staat een hoge kwaliteit te leveren.

Daarnaast kunnen wij vanuit Nederland de daghandel beleveren. Om de kwaliteit van onze planten te beoordelen bent u van harte welkom op een van onze kwekerijen. Klik hier contact voor het maken van een afspraak.

Contact

Plantal Producciones S.L.
Carretera de Berja km 1
04700 El Ejido, Almeria
España

Verkoop, María Herrada
M. +34(0)610279710
maria@plantal.es

Duurzaam geteeld

MPS A norm
© Plantal International B.V. Realisatie: VorminStijl